Kükürt İlkokulu
Tuzla Mahallesi Refik Saydam Caddesi No 2 Keçiborlu / Isparta

VİZYON

Çağın ve kendi milli benliğimizin temel özelliğini taşıyan öğrencilerimizi hayata hazırlamak ve üst öğrenim kurumlarına en üst sıralarda yerleştirmek en temel amacımızdır. Okulumuz ilçemizde belirli bir başarı kariyerine sahip olup, önümüzdeki on yılda il düzeyinde bir üst öğrenime yerleştirme başarı sıralamasında ilk dört okul arasına girmek hedefindeyiz.

MİSYON

Öğrencilerimizi okulumuzun belirlediği disiplin kriterleri çerçevesinde Vatan-Millet-Türklük bilinci içerisinde, tarihiyle gurur duyan, geçmişi ile uyum içinde kendi benlik bilincini oluşturabilecek düzeyde, toplumun şu anki her açıdan gidişatına ayak uydurabilen, kendi ayakları üzerinde durabilen ve kitleleri sürükleyebilecek bireyler yetiştirmek için varız.

Kütüphane Kitap Sayısı :2000

Tam Gün

İl merkezine 40 km. uzaklıktadır. İlçe merkezindedir.